WATER PURIFIER

IRIS TOP

INCREDIBLY SLEEK

Touch-Enabled Mild-Alkaline Water Purifier With 13 Temperature Settings

INFO IRIS TOP

MODEL NAME
PRICE
Contract Period
Promotion Type
Hot Tank Size
Cold Tank Size
Room Tank Size
Total Tank Size
Recommendation
Filter Type
Water Type After Filtration
Safety
Faucet / Panel Type
Temperature
Special Feature 1
Special Feature 2
Special Feature 3
Outright Price
NCS Price
Can Apply For Home?
Can Apply For Office?
IRIS TOP
RM70.75
x 84 bulan
Goood Plan?
1.4L
2.0L
1.8L
5.2L
10 People
Nano Positive
Mineral-rich Alkaline Water
Child Safety Lock
Digital Touch System
13 Temperature
Voice Navigation
Self Sterilisation
Energy Saving
RM3999?
RM518.87?
Applicable For Home
Applicable For Office
CLICK HERE TO COMPARE WITH OTHER MODEL

KENAPA PILIH CUCKOO IRIS TOP

 

Servis Beyond Standard

Cuckoo menawarkan servis setiap 4 bulandan menukarkan filter baru setiap kali servis berbanding jenama-jenama lain yang hanya mencuci sahaja. Cuckoo juga adalah syarikat pertama di Malaysia yang menggunakan High Pressure Steam untuk proses pensterilan bagi memastikan mesin bersih secara menyeluruh walaupun sekecil mana ruang yang ada.

6-Step Filtration System with Nano Positive Filter

Sistem filter Cuckoo adalah satu-satunya sistem filter yang boleh singkirkan segala logam, bakteria & bendasing TANPA menyingkirkan mineral yang sedia ada dalam air. Teknologi ini Cuckoo telah di Patent Trademark dan tiada sesiapa yang boleh gunakan sistem yang sama.

Cuckoo Menghasilkan Air Alkali Ringan Bermineral

Tahukah anda 72% badan manusia terdiri daripada air. Oleh itu kualiti air yang kita minum memang akan memberi impak kepada kesihatan kita dalam jangka masa pendek atau panjang.

“Demineralised water that has not been remineralised, or low-mineral content water – in the light of the absence or substantial lack of essential minerals in it – is not considered ideal drinking water.” – Frantisek Kozisek (M.D., Ph.D. National Institute of Public Health)

13 Mod Suhu Pelaras

Mempunyai 3 suhu utama air iaitu suhu panas, suhu sejuk dan suhu bilik. Setiap suhu ini boleh diselarikan kepada 13 mod yang berbeza. Terdapat 5 tetapan suhu air sejuk, 5 tetapan suhu air panas dan 3 tetapan air suhu bilik yang anda boleh pilih mengikut citarasa anda.  

Touch-enabled Function

Mempunyai hanya 1 faucet pengeluaran air bagi kesemua 13 mod suhu. Jadi anda hanya perlu pilih suhu air yang diinginkan dengan sentuh pada LCD panel penapis air ini dan kemudian tekan nozel (butang) di bawahnya untuk mengeluarkan air.